Verzenden en retourneren

Bezorging

Verzending vindt in de regel plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling, 
Pottery Bonny streeft er echter naar om dit binnen 48 uur te doen. U krijgt een email zodra uw bestelling wordt verstuurd.

Pakketpost:

De urnen kunt u rechtstreeks via onze webwinkel bestellen en laten bezorgen.
Wij versturen de urnen met TNT als aangetekendpakket ( voor extra zekerheid bij beschadiging of verlies tot € 500,00 en moet er getekend worden voor ontvangst )
Maar u kunt de bestelde urn ook persoonlijk komen ophalen bij Pottery Bonny in `s Gravenzande
( alleen op afspraak ) vermeld dit dan even bij de bestelling bij opmerkingen of stuur ons een mail naar   pottery-bonny@hccnet.nl  met uw bestelnummer en telefoonnummer, dan zorgen wij dat het klaar staat op de afgesproken dag.

Nederland                        € 8,60 tot 10 kilo      € 14,90 tot 20 kilo
Belgie en Duitsland        € 21,15    tot 5 kilo   € 26,65 tot 10 kiloRetouren.
Het kan ooit eens voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan binnen 7 werkdagen na aflevering, mits er geen asverwerking heeft plaats gevonden en de geleverde artikelen in een juiste en orginele verpakking, en onbeschadigd zijn. In de Algemene Voorwaarden vindt u aan welke vereisten u moet voldoen. Let op: de kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening. Neem altijd eerst even contact met ons op als u iets wilt retourneren.

 Van retourzending uitgesloten

* Producten die volgens opgave van de klant zijn gemaakt, en zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van de klant (zoals een tekst op de urn, speciale bestelling, etc).

© 2011 - 2018 Urnen winkel Pottery Bonny | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie