Verzenden en retourneren

 

In de periode van 19 juli tot 19 augustus zijn wij gesloten.

In deze periode gaarne uw vragen e/o bestellingen alleen per e-mail sturen

zodat deze direct na de vakantie kunnen worden behandeld.

U kunt wel gewoon u bestelling plaatsen in de webwinkel zodat het product van u keuze voor u apart gehouden wordt (van de meeste producten is maar 1 stuks) en na 19 augustus zal worden verstuurd.

Bezorging

Verzending vindt in de regel plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling, 
Pottery Bonny streeft er echter naar om dit binnen 48 uur te doen. U krijgt een email zodra uw bestelling wordt verstuurd.

Pakketpost:

De urnen kunt u rechtstreeks via onze webwinkel bestellen en laten bezorgen.
Wij versturen de urnen met postNL als aangetekendpakket ( voor extra zekerheid bij beschadiging of verlies tot € 500,00 en moet er getekend worden voor ontvangst )
Maar u kunt de bestelde urn ook persoonlijk komen ophalen bij Pottery Bonny in `s Gravenzande
( alleen op afspraak ) vermeld dit dan even bij de bestelling bij opmerkingen of stuur ons een mail naar   pottery-bonny@hccnet.nl  met uw bestelnummer en telefoonnummer, dan zorgen wij dat het klaar staat op de afgesproken dag.

Nederland                        € 8,60 tot 10 kilo     (aangetekend) 
Belgie                               € 25,00 tot 10 kilo  (niet aangetekend)Retouren.
Het kan ooit eens voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan binnen 14 werkdagen na aflevering, mits er geen asverwerking heeft plaats gevonden en de geleverde artikelen in een juiste en orginele verpakking, en onbeschadigd zijn. In de Algemene Voorwaarden vindt u aan welke vereisten u moet voldoen. Let op: de kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening. Neem altijd eerst even contact met ons op als u iets wilt retourneren.

 Van retourzending uitgesloten

* Producten die volgens opgave van de klant zijn gemaakt, en zijn aangepast aan de persoonlijke eisen van de klant (zoals een tekst op de urn, speciale bestelling, etc).

© 2011 - 2019 Urnen winkel Pottery Bonny | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie